Szalagfüggöny

Szalagfüggöny

A szalagfüggöny elsősorban irodák közkedvelt árnyékolója, de egyre elte rjedtebb lakásokban is. Könnyen kezelhető és jól szabályozható, így igazi éke lehet akár egy nappalinak is. Szerelhető mennyezetre, oldalfalra konzolokkal,de akár ferde síkban is. Készülhet 89-es és 127 mm széles lamellákkal. Felszerelése igen egyszerű, karbantartást nem igényel. Készülhet fényáteresztő, fényzáró, de akár tűzálló kivitelben is. A fehértől kezdve, a különböző pasztell árnyalatokon át a merész, élénk színekig, mindenki megtalálja az ízlésének legmegfelelőbbet. A különböző színek mellett a függönyök mintázatukban is sokfélék lehetnek. Ingyenes helyszíni felmérésünk során egy katalógussal érkezünk Önhöz, amiből kiválaszthatja, hogy melyik színű, mintázatú lamella illik lakásához. Korszerű, ízléses, és nem utolsó sorban költségtakarékos függönyözést tesz lehetővé.

Középületeknek, cégeknek nagyobb tétel rendelése esetén jelentős kedvezményt biztosítunk.

Galériánkban a választható színek töredékét tekintheti meg.

Díjmentes helyszíni felmérés

Lehet-e korrektebb dolog annál, minthogy Ön mindenféle kötelezettség nélkül kérheti helyszíni felmérésünket és árajánlatunkat? Cégünk Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár Bereg megyék egész területén,  Borsod-Abaúj-Zemplén és Heves  megye egyes részein ingyenes helyszíni  felmérést és árajánlat készítést vállal. Küldje el elérhetőségét e-mail-ben, és visszahívjuk Önt, vagy hívjon telefonon!

Javítások, felújítások

Tönkrement a redőnye?  Gurtnit kellene cserélni?  Reluxája nem működik? Esetleg kiszakadt a szúnyogháló, és azt kellene kicserélni? Hívjon minket! Késztermékeink szerelése, beépítése mellett rövid határidőkkel vállalunk javításokat is. Egy lakásfelújítás alkalmával sokszor kicserélik a nyílászárókat is. Ha redőnyei még jó állapotúak, vagy kevés felújítással még visszaszerelhetőek, miért venne újat? Előfordul, hogy szigetelés kerül a homlokzatra, ilyenkor megváltozik a redőnyök mérete is. A munkálatok előtt leszereljük,  elszállítjuk, átszabjuk, ha kell díjmentesen tároljuk a visszaszerelésig.

Itt tudsz nekem írni

A hét minden napján hívhat, hétvégén és az esti órákban is!

Kelet-Redőny Kft

Rácz Attila
4031 Debrecen, Trombitás utca 11.

4244 Újfehértó, Szent István út 72.
Adószám: 24926740-2-15
Telefon: 06 30/ 468 3915
E-mail: keletredony@gmail.com