Napellenző

Napellenző

A csuklókaros  napellenző családi házak teraszán, erkélyeken, éttermek, kávéházak teraszain nyújt kitűnő megoldást a napsütés ellen. Standard és tokos kivitelben, magas minőségű, rozsdamentes alapanyagokból készülnek,  UV stabil ponyvákkal. Működtetésük lehet kézi, vagy motoros, de felszerelhetőek szélérzékelővel, napérzékelővel is. Nem szabad elfelejteni, hogy ez az árnyékoló nem alkalmas az eső elleni védelemre, kizárólag  napsütés ellen használható. A védőtetővel ellátott  mellett kínálatunkban megtalálhatja a teljesen zárt tokos napellenzőt is, amely összecsukott állapotban teljes védelmet nyújt a ponyvának, így tökéletesen  ellenáll az időjárási viszontagságoknak. Helyszíni felmérésünk során egy katalógust lapozhat át, melyben megtekintheti a választható vásznakat és kiválaszthatja  a megfelelő színt. 

Díjmentes helyszíni felmérés

Lehet-e korrektebb dolog annál, minthogy Ön mindenféle kötelezettség nélkül kérheti helyszíni felmérésünket és árajánlatunkat? Cégünk Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár Bereg megyék egész területén,  Borsod-Abaúj-Zemplén és Heves  megye egyes részein ingyenes helyszíni  felmérést és árajánlat készítést vállal. Küldje el elérhetőségét e-mail-ben, és visszahívjuk Önt, vagy hívjon telefonon!

Javítások, felújítások

Tönkrement a redőnye?  Gurtnit kellene cserélni?  Reluxája nem működik? Esetleg kiszakadt a szúnyogháló, és azt kellene kicserélni? Hívjon minket! Késztermékeink szerelése, beépítése mellett rövid határidőkkel vállalunk javításokat is. Egy lakásfelújítás alkalmával sokszor kicserélik a nyílászárókat is. Ha redőnyei még jó állapotúak, vagy kevés felújítással még visszaszerelhetőek, miért venne újat? Előfordul, hogy szigetelés kerül a homlokzatra, ilyenkor megváltozik a redőnyök mérete is. A munkálatok előtt leszereljük,  elszállítjuk, átszabjuk, ha kell díjmentesen tároljuk a visszaszerelésig.

Itt tudsz nekem írni

A hét minden napján hívhat, hétvégén és az esti órákban is!

Kelet-Redőny Kft

Rácz Attila
4031 Debrecen, Trombitás utca 11.

4244 Újfehértó, Szent István út 72.
Adószám: 24926740-2-15
Telefon: 06 30/ 468 3915
E-mail: keletredony@gmail.com