Akciók

Ingyenes helyszíni felmérés, megrendelési kötelezettség nélkül:

Ha  ingyenes helyszíni felmérésünket szeretné igénybe venni, akkor  2-3 munkanapon belül kimegyünk Önhöz, pontos gyártási méreteket veszünk, és azonnal a helyszínen kiszámoljuk a végösszeget. Ez nem kötelezi Önt semmire, ha nem szeretné megrendelni, nem kell fizetnie semmit.

Ingyenes helyszíni felmérést csak Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyékben vállalunk.

Ajánlatkérés e-mailben.

Amennyiben felmérés előtt szeretne egy előzetes kalkulációt kérni, ezt megteheti, ha lejjebb görget . Természetesen ha megrendelésre, legyártásra kerül a sor, ez esetben is végzünk majd helyszíni felmérést.

Többen kérik, hogy írjak egy m2 árat. Fontos, hogy minden esetben teljes tételekre készítünk ajánlatot, mert más árban készítünk 1 db terméket, mint 10 db-ot. Nem fogjuk Önt keresni, ajánlatokkal zaklatni.

Árajánlat kérés

Díjmentes helyszíni felmérés

Lehet-e korrektebb dolog annál, minthogy Ön mindenféle kötelezettség nélkül kérheti helyszíni felmérésünket és árajánlatunkat? Cégünk Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár Bereg megyék egész területén,  Borsod-Abaúj-Zemplén és Heves  megye egyes részein ingyenes helyszíni  felmérést és árajánlat készítést vállal. Küldje el elérhetőségét e-mail-ben, és visszahívjuk Önt, vagy hívjon telefonon!

Javítások, felújítások

Tönkrement a redőnye?  Gurtnit kellene cserélni?  Reluxája nem működik? Esetleg kiszakadt a szúnyogháló, és azt kellene kicserélni? Hívjon minket! Késztermékeink szerelése, beépítése mellett rövid határidőkkel vállalunk javításokat is. Egy lakásfelújítás alkalmával sokszor kicserélik a nyílászárókat is. Ha redőnyei még jó állapotúak, vagy kevés felújítással még visszaszerelhetőek, miért venne újat? Előfordul, hogy szigetelés kerül a homlokzatra, ilyenkor megváltozik a redőnyök mérete is. A munkálatok előtt leszereljük,  elszállítjuk, átszabjuk, ha kell díjmentesen tároljuk a visszaszerelésig.

Itt tudsz nekem írni

A hét minden napján hívhat, hétvégén és az esti órákban is!

Kelet-Redőny Kft

Rácz Attila
4031 Debrecen, Trombitás utca 11.

4244 Újfehértó, Szent István út 72.
Adószám: 24926740-2-15
Telefon: 06 30/ 468 3915
E-mail: keletredony@gmail.com