Egyéb termékek

Harmonikaajtó

A harmonikaajtó egyszerű, és praktikus megoldás kis lakások nyílászárására, helyiségek térelválasztására. Előre gyártott elemekből, méretre szabva készítjük. Mérete egyszerűen növelhető kiegészítő lamellákkal. Egyszerű, kényelmes működtetésű. Készülhet tömör kivitelben, de lehetőség van ablakok beépítésére is tetszőleges elrendezésben. Tisztán tartása egyszerű, minimális karbantartást igényel. Színválasztékunkból biztosan megtalálja a megfelelőt, hiszen az alap fehér színtől kezdve, a színeseken át különböző faeres mintázatúakat is választhat.

Napellenző

A csuklókaros  napellenző családi házak teraszán, erkélyeken, éttermek, kávéházak teraszain nyújt kitűnő megoldást a napsütés ellen. Standard és tokos kivitelben, magas minőségű, rozsdamentes alapanyagokból készülnek,  UV stabil ponyvákkal. Működtetésük lehet kézi, vagy motoros, de felszerelhetőek szélérzékelővel, napérzékelővel is. Nem szabad elfelejteni, hogy ez az árnyékoló nem alkalmas az eső elleni védelemre, kizárólag  napsütés ellen használható. A védőtetővel ellátott  mellett kínálatunkban megtalálhatja a teljesen zárt tokos napellenzőt is, amely összecsukott állapotban teljes védelmet nyújt a ponyvának, így tökéletesen  ellenáll az időjárási viszontagságoknak. Helyszíni felmérésünk során egy katalógust lapozhat át, melyben megtekintheti a választható vásznakat és kiválaszthatja  a megfelelő színt. 

Roletta

A roletta az egyik legrégebben használt árnyékoló. Működtetése lehet rugós, vagy gyöngylánccal kezelhető. Alumínium tengellyel rendelkezik, melyre egy vászon tekeredik fel. A választható színárnyalatok széles skálán mozognak, ezen kívül többféle mintázatú és típusú anyaggal készülhet, úgy mint fényáteresztő és fényzáró vásznak. Tetőtéri ablakokra kínálunk VELUX tokos rolettákat is, melyek sínben futnak, és tökéletesen lezárják  az utat a napsütés elől.

 

Zsaluzia

A zsaluzia Magyarországon leginkább üzemek, nagy helyiségek, üzletek árnyékolását szolgálja, és a beáramló fény szabályozását teszi lehetővé. Nyugati országokban lakásoknál, házaknál is ez az egyik legelterjedtebb árnyékoló, mert kialakításából adódóan nagyon hatékonyan védi  meg a helyiségeket a felmelegedéstől, mindemellett megakadályozza a belátást. Jól szabályozható, könnyen kezelhető szerkezet, melynek működtetése lehet kézi, vagy motoros is. Két oldalon  alumínium vezetősínek akadályozzák meg, hogy a lamellák libegjenek.

Díjmentes helyszíni felmérés

Lehet-e korrektebb dolog annál, minthogy Ön mindenféle kötelezettség nélkül kérheti helyszíni felmérésünket és árajánlatunkat? Cégünk Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár Bereg megyék egész területén,  Borsod-Abaúj-Zemplén és Heves  megye egyes részein ingyenes helyszíni  felmérést és árajánlat készítést vállal. Küldje el elérhetőségét e-mail-ben, és visszahívjuk Önt, vagy hívjon telefonon!

Javítások, felújítások

Tönkrement a redőnye?  Gurtnit kellene cserélni?  Reluxája nem működik? Esetleg kiszakadt a szúnyogháló, és azt kellene kicserélni? Hívjon minket! Késztermékeink szerelése, beépítése mellett rövid határidőkkel vállalunk javításokat is. Egy lakásfelújítás alkalmával sokszor kicserélik a nyílászárókat is. Ha redőnyei még jó állapotúak, vagy kevés felújítással még visszaszerelhetőek, miért venne újat? Előfordul, hogy szigetelés kerül a homlokzatra, ilyenkor megváltozik a redőnyök mérete is. A munkálatok előtt leszereljük,  elszállítjuk, átszabjuk, ha kell díjmentesen tároljuk a visszaszerelésig.

Itt tudsz nekem írni

A hét minden napján hívhat, hétvégén és az esti órákban is!

Kelet-Redőny Kft

Rácz Attila
4031 Debrecen, Trombitás utca 11.

4244 Újfehértó, Szent István út 72.
Adószám: 24926740-2-15
Telefon: 06 30/ 468 3915
E-mail: keletredony@gmail.com