Reluxa

Reluxa

A reluxa leengedésével és elforgatásával az épületbe bejutó fény mennyiségét szabályozhatjuk, és az épületbe a belátást akadályozhatjuk meg. A legelterjedtebb típus alumíniumból készül, leggyakrabban   25 mm-es és 16 mm-es   lamella szélességgel, óriási színválasztékban. Bowdenes vagy  üvegpálcás fordítószerkezettel működtethetjük, a felhúzása pedig zsinórral történik. Bármilyen ablakra, illetve ajtóra utólag felszerelhető, akár ferde kivitelben is. Nyíló és bukó ablakoknál egy feszítő zsinór akadályozza meg, hogy a reluxa libegjen. Tetőtéri ablakra is alkalmazható árnyékoló. Forgalmazunk ezen kívül fareluxákat is, világos faeres, dió, és mahagóni színekben.

Díjmentes helyszíni felmérés

Lehet-e korrektebb dolog annál, minthogy Ön mindenféle kötelezettség nélkül kérheti helyszíni felmérésünket és árajánlatunkat? Cégünk Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár Bereg megyék egész területén,  Borsod-Abaúj-Zemplén és Heves  megye egyes részein ingyenes helyszíni  felmérést és árajánlat készítést vállal. Küldje el elérhetőségét e-mail-ben, és visszahívjuk Önt, vagy hívjon telefonon!

Javítások, felújítások

Tönkrement a redőnye?  Gurtnit kellene cserélni?  Reluxája nem működik? Esetleg kiszakadt a szúnyogháló, és azt kellene kicserélni? Hívjon minket! Késztermékeink szerelése, beépítése mellett rövid határidőkkel vállalunk javításokat is. Egy lakásfelújítás alkalmával sokszor kicserélik a nyílászárókat is. Ha redőnyei még jó állapotúak, vagy kevés felújítással még visszaszerelhetőek, miért venne újat? Előfordul, hogy szigetelés kerül a homlokzatra, ilyenkor megváltozik a redőnyök mérete is. A munkálatok előtt leszereljük,  elszállítjuk, átszabjuk, ha kell díjmentesen tároljuk a visszaszerelésig.

Itt tudsz nekem írni

A hét minden napján hívhat, hétvégén és az esti órákban is!

Kelet-Redőny Kft

Rácz Attila
4031 Debrecen, Trombitás utca 11.

4244 Újfehértó, Szent István út 72.
Adószám: 24926740-2-15
Telefon: 06 30/ 468 3915
E-mail: keletredony@gmail.com