Szúnyogháló

Fix keretes szúnyoghálók ablakokra

Fix keretes, ablakokra szerelhető szúnyoghálókat műanyag és alumínium kerettel is készítünk. Amennyiben még nincs konkrét elképzelése,szakemberünk szívesen segít a megfelelő típus kiválasztásában. A háló antracit szürke, üvegszál alapanyagú, amely a hidegnek, és a tartós erős napsütésnek egyaránt kiválóan ellenáll. Amennyiben a háló külső behatás miatt esetleg megsérül, egyszerűen cserélhető, mivel egy gumigéderrel van rögzítve a keretbe. Felszerelése csavarral, vagy kapcsokkal, pattintós módszerrel történik , ez az ablak típusától függ. Fehér, barna, és többféle faeres színben készítjük, melyről díjmentes helyszíni felmérésünk alkalmával mintákat tudunk mutatni.

Mobil szúnyoghálók ablakokra

Könnyen kezelhető, praktikus szerkezet. Emeleti ablakok esetén, vagy egyszerűen praktikai okokból is kiváló választás lehet. Amikor nincs szükség a használatára, egyszerűen csak felengedi és a lakásból nézve észre sem veszi, hogy fel van szerelve. Alumínium kerettel, tokkal készül, üvegszálas hálóval, és egy rugós szerkezet működteti. Ablakoknál függőleges működtetésű. Fehér, barna és 3 színben faeres tokkal, vagy Ral színre festve is megrendelhető.

Nyíló szúnyogháló ajtó

A szúnyogháló ajtók közül az alumínium, fix kerettel készülő szúnyogháló a legnépszerűbb típus. Alap színei a fehér és a sötétbarna, de többféle faeres színben is elérhető. A háló üvegszálas, és antracit szürke színű, mely tartósan ellenáll a napsütésnek és nem utolsó sorban kiváló optikai hatású. A háló a keretbe egy gumiszalaggal van rögzítve, így sérülése esetén egyszerűen cserélhető. Igény esetén rugdosóval, az alján lemezeléssel, vagy kisállat hálóval is rendelhető.

Mobil szúnyogháló ajtó

Könnyen kezelhető, vízszintesen mozgatható. Praktikus megoldás lehet például kis méretű erkélyajtóknál, ahol nyíló ajtóra nincs lehetőség, vagy csak kényelmetlenül lenne használható. Alumínium tokkal és kerettel készül. Az alsó és felső megvezető sín két oldalt kefével van ellátva, ezek közt fut a háló, így teljesen kizárja a rovarok bejutását. Üvegszálas hálóval készítjük, ami szürkés árnyalatú, és igen jó optikai hatású. Osztott kivitelben kétszárnyú ajtóra is felszerelhető. Fehér, sötétbarna és többféle faeres változatban, vagy RAL színskála alapján is rendelhető.

Pliszé Szúnyogháló ajtó

Minden típusú ajtónaál alkalmazható szúnyogháló típus, amely kétszárnyú kivitelben akár 6 m szélességben is elkészíthető, de természetesen egyszárnyú ajtókra is szerelhető. A szúnyogháló harmonikaszerűen záródik össze, és zsinórok tartják feszesen. A keret alumínium profilból készül, a háló üvegszálas és sötét szürke árnyalatú.  Sérülés esetén a hál cserélhető a keretben. Az ajtó alul-felül sínekben mozog  .  Alap színei a fehér és a sötétbarna, de többféle faeres színben is rendelhető. Abban az esetben is felszerelhető, ha az ajtón már van redőny.

Díjmentes helyszíni felmérés

Lehet-e korrektebb dolog annál, minthogy Ön mindenféle kötelezettség nélkül kérheti helyszíni felmérésünket és árajánlatunkat? Cégünk Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár Bereg megyék egész területén,  Borsod-Abaúj-Zemplén és Heves  megye egyes részein ingyenes helyszíni  felmérést és árajánlat készítést vállal. Küldje el elérhetőségét e-mail-ben, és visszahívjuk Önt, vagy hívjon telefonon!

Javítások, felújítások

Tönkrement a redőnye?  Gurtnit kellene cserélni?  Reluxája nem működik? Esetleg kiszakadt a szúnyogháló, és azt kellene kicserélni? Hívjon minket! Késztermékeink szerelése, beépítése mellett rövid határidőkkel vállalunk javításokat is. Egy lakásfelújítás alkalmával sokszor kicserélik a nyílászárókat is. Ha redőnyei még jó állapotúak, vagy kevés felújítással még visszaszerelhetőek, miért venne újat? Előfordul, hogy szigetelés kerül a homlokzatra, ilyenkor megváltozik a redőnyök mérete is. A munkálatok előtt leszereljük,  elszállítjuk, átszabjuk, ha kell díjmentesen tároljuk a visszaszerelésig.

Itt tudsz nekem írni

A hét minden napján hívhat, hétvégén és az esti órákban is!

Kelet-Redőny Kft

Rácz Attila
4031 Debrecen, Trombitás utca 11.

4244 Újfehértó, Szent István út 72.
Adószám: 24926740-2-15
Telefon: 06 30/ 468 3915
E-mail: keletredony@gmail.com